Nederlandstalige Talent Acquisition Partner

Tasks

Op zoek naar een spannende uitdaging? Wilt u uw stempel drukken op de technologie van morgen? Geef een boost aan uw carrière en kom bij ons werken! 

Als snelst groeiende activiteiten binnen ALTEN Belgium, zijn wij binnen ons team op zoek naar een extra Talent Acquisition Partner.

 

ALTEN Belgium maakt deel uit van de ALTEN Group, marktleider in de consultancy, wat enorm veel voordelen geeft. Niet alleen kan je genieten van de juiste ondersteuning en ervaring binnen onze groep, maar kan je door dit netwerk ook op zowel technisch als commercieel vlak op het hoogste niveau meespelen.

 

Als Talent Acquisition Partner vervult u een sleutelrol binnen de organisatie. Deze functie brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee, aangezien de productiviteit en ontwikkeling van het bedrijf ervan afhangen. Wij zijn op zoek naar de beste talenten van morgen, om de uitdagingen van iedere dag aan te kunnen gaan.

Zoek ons op en wij leggen u alles uit! Als u deze uitdaging durft aan te gaan, blijf dan lezen en ontdek welke prachtkans er voor u is weggelegd!

 

UW ROL

Als Talent Acquisition Partner bent u o.a. verantwoordelijk voor de recruitmentactiviteiten op het gebied van engineering. U ondersteunt het complete wervingsproces voor onze toekomstige engineers en bewaakt het overzicht over een aantal missies binnen ALTEN BELGIUM.

 

 • Recruitment: In overleg met de Business Managers legt u vast welke functies waar worden ingezet, om de juiste ondersteuning te kunnen bieden en verzorgt u de functieomschrijvingen. De selectie van kandidaten via vacaturebanken, sociale netwerken en andere recruitmentkanalen vormt een cruciale stap binnen het proces, om te garanderen dat we de beste kandidaten selecteren.  Het eerste contact met de kandidaat is belangrijk. Hierbij vindt telefonisch een voorselectie plaats. Daarna volgt u het complete recruitmentproces van de kandidaten vanaf het inplannen van de gesprekken met Business Managers tot aan het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. U neemt actief deel aan de wekelijkse operationele bijeenkomsten.
 • Binnen de context van interne / externe communicatie zult u ondersteuning verlenen aan de animatie en ontwikkeling van trainingstrajecten; u zult de banen-/vakbeurzen bijwonen en recruitmentevents organiseren.

Requirements

UW PROFIEL

 • Bachelor of Master Business of Human Resources of Psychologie
 • U kunt bogen op een eerste significante ervaring op het gebied van recruitment
 • U beschikt over passie op het gebied van recruitment en een perfecte beheersing van sourcing tools, waaronder het zoeken naar kandidaten, vacaturebanken, sociale netwerken ...
 • U bent gestructureerd, proactief en diplomatiek, waardoor u sterke relaties binnen het team van uitvoerende medewerkers kunt ontwikkelen
 • U bent actief betrokken bij voorstellen en met name bekwaam in het prioriteit geven aan interne aanvragen
 • U bent vertrouwd met Excel

 

ONS AANBOD

 • Sterke groeimogelijkheden afhankelijk van je resultaten
 • Salaris met extra legale voordelen (wagen, DKV, maaltijdcheques,...) en een variabel loon gebaseerd op jouw prestaties
 • Divers en boeiend takenpakket
 • Verantwoordelijkheden
Details
Activated at 09/09/2019
Locations Brussels - Antwerp | Belgium
Category Support team
Contact Elisa Nardo
Reference AD001499