Account Manager IT sector

The function

Als snelst groeiende business unit binnen ALTEN Belgium, zijn wij binnen ons IT Vlaanderen team op zoek naar een extra Account Manager! Omwille van het hoge potentieel binnen de IT sector zoeken we iemand om onze huidige groei te kunnen verderzetten.


Alten Belgium maakt deel uit van de Alten Group, marktleider in de consultancy, wat enorm veel voordelen geeft. Niet alleen kan je genieten van de juiste ondersteuning en ervaring binnen onze groep, maar kan je door dit netwerk ook op zowel technisch als commercieel vlak op het hoogste niveau meespelen.

 

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Wil je je eigen team uitbouwen en mee de strategie van ALTEN bepalen? Lees dan snel verder!

 

JOUW ROL

 

Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. In samenwerking met ons team van consultants zal je ons uitgebreid klantenportfolio leren kennen. Als account manager is het jouw hoofdactiviteit om ons klantenportfolio verder uit te breiden via je commerciële flair en door business development activiteiten.
RECRUITMENT
Je zal zelf verantwoordelijk zijn om je eigen team van consultants te creëeren en goede oplossingen te voorzien voor je klanten. Natuurlijk zal je hiervoor ondersteund worden door ons team van recruiters, waar je dagelijks mee samenwerkt. Je zal samen met hen de prioriteiten overlopen en de vaste waardes bepalen. Jij beslist uiteindelijk onder welke voorwaarden en met wie een nieuwe samenwerking zal opgestart worden.
BUSINESS
Als Account Manager zal je direct werken met onze huidige klanten en zal jij je ook focussen op nieuwe opportuniteiten/klanten. Je bent een promotor van onze diensten en kan deze steeds aan potentiële nieuwe klanten uitleggen. Je bouwt duurzame contacten op en breidt je netwerk uit. Je onderhandelt tarieven en contracten en werkt hierbij vlot samen met onze ondersteunende diensten.
MANAGEMENT
Je zal verantwoordelijk zijn voor de opvolging, evaluatie, ontwikkeling en het carrièrepad van je eigen team van consultants. Je bent hun aanspreekpunt en kan snel inspelen op hun behoeftes en antwoord bieden op hun vragen. De voorgestelde evolutie moet objectief zijn en in lijn liggen de marktwaarden, rekening houdend met de impact hiervan op de balans en resultatenrekening.

Your profile

JOUW PROFIEL

 

 • Master diploma in een wetenschappelijk technische richting of in management/business met een grote affiniteit voor de IT.
 • 2-5 jaar ervaring als consultant met affiniteit voor sales of rechtstreekse ervaring binnen sales/recruitment business development
 • Tweetalig (Nederlands/Engels)
 • Gedreven door resultaat, focus en snelheid
 • Communicatief en organisatorisch zeer sterk
 • Stressbestendig

ONS AANBOD

 

 • Sterke groeimogelijkheden afhankelijk van je resultaten
 • Salaris met extra legale voordelen (wagen, DKV, maaltijdcheques,...) en een variabel loon gebaseerd op jouw prestaties
 • Divers en boeiend takenpakket
 • Verantwoordelijkheden
 • Mogelijkheid tot coaching van je eigen team van business managers en ontwikkeling van eigen business unit
Details
Publication date 15/12/2020
Location Brussels | Brussels Capital | Belgium
Category Managers
Recruiter Elisa Nardo
Reference Number AD001515