Junior Elecktronica Ingenieur

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Om de ontwikkelingen in onze automotive, aerospace en railway sector bij te houden, zijn we op zoek naar verschillende types van electronica ingenieurs.

Als een Junior Elecktronica Ingenieur, zal je aanwezig zijn ter plaatse bij onze klant in België, om met high- tech systemen te werken en deze te ontwikkelen.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen van de product specificaties, circuits, manufacturing design rules en application design.

Als je geïnteresseerd bent in activiteiten zoals technische tekeningen, component selectie, layout, PCB design, test, validatie, ... heb je waarschijnlijk je droom positie gevonden dat past bij je ambitie.

Op basis van je profiel, je professionele verwachtingen en ervaringen, kan je jouw plaats vinden tussen verschillende projecten gerelateerd aan :

  • Het ontwerpen van de testbanken
  • Het ontwerpen van multiplexers
  • Een hardware integratie uitvoeren
  • De kwaliteit controleren en metingen uitvoeren
  • Het beheren van de leveranciers

Requirements

Je hebt een ingenieurs diploma of een master in elektronische/elektrische ingenieur of gelijkaardig met een eerste ervaring in digitaal/analoog elektronics.

Systemen en tools waar je al hebt mee gewerkt of wilt mee werken:

  • OrCAD, Altium, Cadence, Eagle, etc.
  • C, C++, Matlab, Python,

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 08/09/2019
Locations Belgium
Category Consultants
Contact Kevin Marcos Alvarez
Reference AD001533