Career - Alten Belgium

Project Manager

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Als projectmanager bij ALTEN zal je deel uitmaken van het R&D team of van het team in de field bij onze klant. Hierbij zal verantwoordelijk zijn voor alle project fasen van de opstart en pre-engineereing tot het ontwikkelen van het project en het beheren van het budget tot de finale implementaten.

U houdt hierbij rekening met de prestatie-indicatoren in overeenstemming met de begroting.

U biedt verschillende controles, beheersinstrumenten en rapporten aan om de deadlines van het project te waarborgen.

U beheerdt ook de coördinatievergaderingen

Requirements

Je hebt een engineering diploma, met een eerste ervaring in de automotive, luchtvaart of spoorweg sector.

Kennis van MS Project is een pluspunt.

Naast uw technische vaardigheden bent u:

  • Proactief met een probleemoplossende aanpak
  • Vlot in het Engels en Nederlands en/of Frans

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 10/09/2019
Locations Belgium
Category Consultants
Contact Kevin Marcos Alvarez
Reference AD001569