Junior Consultant Life Sciences

ALTEN is de referentie partner van de voornaamste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering, Information Technologies  en Life Sciences. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek de geweldige mogelijkheden hieronder.

The function

Ben jij altijd al geïnteresseerd in consultancy? Consulting zorgt voor een boost in uw carrière. Werken als consultant biedt je een groeipad wat veel steiler is dan werken voor één vast bedrijf. Je doet enorm veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, tijdens heel verschillende opdrachten en bovendien in verschillende omgevingen en culturen. Binnen ons Life Sciences departement hebben we diverse opportuniteiten in de volgende sectoren: Farmaceutische industrie, Biotechnologie en Medical Devices.

Your profile

Alten zoekt potentiële werknemers die afgestudeerd zijn aan de universiteit met een Master en/of PhD in de afstudeerrichtingen: Industrieel ingenieur, Chemie, Bio-ingenieur, Burgerlijk ingenieur, (Industrie)apotheker, Biomedische wetenschappen of een gelijkwaardige wetenschappelijke studie.

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de loopbaan van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke coaching.
  • Onze interne trainings via de ALTEN Academy, bieden jou gecertificeerde opleidingen en tools aan om je verder te ontwikkelen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooie verloningspakket aan.

 

Ben je klaar om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Publication date 19/03/2020
Location Flanders
Category Consultants Life Sciences
Recruiter Abdellatif Boulajhaf
Reference Number AD001581