NL Manual Tester

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Zie jij Testen ook als Gamen? Je probeert nieuwe routes tot je de tegenstander/bug hebt verslagen. Ik wil je graag uitdagen om een Alten-player te worden. Testen schrijven en uitvoeren zijn de basis van deze job. Dit wordt aangevuld door het contact met de business en developers door de bugs te rapporteren. De uitdaging is om zo efficient mogelijk de bug te vinden en rapporteren. Klinkt spannend toch? 

Requirements

Klinkt het interessant? Doe de checklist en kijk of wij een match zijn!


Jij bent:
□ Nederlandstalig 
□ Comfortabel in het Engels (Frans is een plus!)

 

Jij hebt:
□ Ervaring met Jira, Confluence of Hp alm
□ Een flexibele- Hands-on mindset
□ Je rijbewijs
□ Een master of bachelor diploma

 

Een eerste ervaring is een plus!

 

En, zijn we een match?
We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 10/01/2020
Locations Belgium
Category Consultants
Contact Juul Stalmans
Reference AD001606