Junior Elecktronica Ingenieur

ALTEN is de referentie partner van de voornaamste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering, Information Technologies  en Life Sciences. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek de geweldige mogelijkheden hieronder.

The function

Omgeving en project :

 

Voor verschillende van onze klanten die gevestigd zijn in vlaanderen en aanwezig zijn in de verschillende activiteitssectoren zoals de auto industrie, ruimtevaart, defensie, zijn we op zoek naar een Junior Elecktronica Ingenieur, om met high- tech systemen te werken en deze te ontwikkelen.

 

Je zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen van de product specificaties, circuits, manufacturing design rules en application design.

 

Als je geïnteresseerd bent in activiteiten zoals technische tekeningen, component selectie, layout, PCB design, test, validatie. Je heb waarschijnlijk je droom positie gevonden dat past bij je ambitie.

Op basis van je profiel, je professionele verwachtingen en ervaringen, kan je jouw plaats vinden tussen verschillende projecten gerelateerd aan :

  • Het ontwerpen van de testbanken
  • Het ontwerpen van multiplexers
  • Een hardware integratie uitvoeren
  • De kwaliteit controleren en metingen uitvoeren
  • Het beheren van de leveranciers

Your profile

Profiel : 

 

Je hebt een ingenieurs diploma of een master in elektronische/elektrische ingenieur of gelijkaardig met een eerste ervaring in digitaal/analoog elektronics.

Systemen en tools waar je al hebt mee gewerkt of wilt mee werken:

  • OrCAD, Altium, Cadence, Eagle, etc.
  • C, C++, Matlab, Python,

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de loopbaan van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke coaching.
  • Onze interne trainings via de ALTEN Academy, bieden jou gecertificeerde opleidingen en tools aan om je verder te ontwikkelen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooie verloningspakket aan.

 

Ben je klaar om je loopbaan naar een hoger niveau te tillen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 24/06/2020
Locations Belgium
Category Consultants Engineering
Contact Kevin Marcos Alvarez
Application deadline 31/07/2020
Reference AD001701