Test Automation Engineer - Senior

The function

Zoek je een nieuwe uitdaging als Test Automation Engineer? Je hebt de juiste vacature gevonden! Welkom home bij ALTEN Belgium! 

Als Senior Software Test Automation Engineer draag je bij aan de teststrategie van onze klant in de financiële sector. We nodigen je uit om via ALTEN Belgium, de brug tussen Finance en IT te verstevigen. Door actief mee te denken aan de testinfrastructuur leer je non-stop van jouw collegas, en leren zij van jou. Op basis van jouw vorige ervaringen breng je testscrips in kaart en voer je ze uit. Je ondersteunt het testautomatiseringsproces met behulp van je ervaringen met Selenium, Cucumber,  Robot Framework ...

Je zorgt voor de testactiviteiten door de beste strategie te definiëren (regressietesten, functionele testen, black box testen / white box testen, beveiligingstesten, ...), testcases uit te werken en het uitwerken van test scripts. Je volgt het defect (JIRA, QC, ALM) en doet ook een aantal API-gestuurde tests.

Your profile

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde master of bachelor computerwetenschappen met een sterke ervaring (minimaal 5 jaar) als Test Automation Engineer in een Agile omgeving. Met uw reeds behaalde ISTQB-certificaat beschikt u over een sterke kennis van het testveld.

Jouw kennis en ervaring met Selenium, JIRA, Cucumber of Robot Framework helpen u bij de ondersteuning van het testautomatiseringsproces en de scripting. White / Black-box-tests, prestatietests, beveiligingstests en regressietests hebben geen geheim voor u. Ervaringen als (Java, Python, ... ) developer kunnen een pluspunt zijn, omdat u hierdoor sneller operationeel kunt zijn.

Bij ALTEN Belgium kijken we liever naar jouw competenties in plaats van vorige functietitels. Laat ons weten welke skills jij hebt om ons team aan te vullen!

Voor dit project is het een verieiste dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je werkt in een bedrijf waar je in contact komt met collega's van over de hele wereld. We vinden het daarom belangrijk dat je je comfortabel voelt in het Engels.

For this project, it is mandatory to have a native/excellent level of Dutch. You will work in an organization where you will be in touch with colleagues from all around the world so we expect you to be fluent in English.

Je kunt leven en werken in een multiculturele omgeving. Je analyseert situaties en risico's, en zoekt proactief naar oplossingen. Binnen verschillende projecten maakt jouw expertise in time- en stressmanagement het verschil. Je blijft vooral graag bijleren en helpt je collega's. Je kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

Flexibiliteit en open communicatie vinden we wederzijds belangrijk. We vertrouwen in de positieve mindset van onze consultants en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit hangt samen met de open houding die verwachten van onze consultants. 

What we offer

  • ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar uw groei centraal staat door de diversiteit aan projecten. Wij zijn van mening dat je als consultant nooit ophoudt met leren, daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.
  • Binnen onze ALTEN Academy bieden wij trainingen aan die aansluiten bij uw ambities. Ook organiseren onze consultants regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan u kunt deelnemen. Wil je misschien zelf met je collega's een kennisavond organiseren?
  • Als na de interviews blijkt dat jij en ALTEN een goede match zijn, bieden wij je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. Wij vinden het belangrijk dat u ook tijd heeft om te ontspannen, daarom geven wij u 32 vrije dagen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw pensioen; dat regelen wij voor u met een premievrije pensioenregeling.

About the organisation

ALTEN Information Technologies is onderdeel van ALTEN Benelux en gespecialiseerd in consultancy op het gebied van IT, productie, validatie, beheer en engineering. ALTEN is aanwezig in meer dan 29 landen over de hele wereld en biedt de mogelijkheid om naar het buitenland te verhuizen terwijl de kennis wordt verbreed.

Tegenwoordig behoren onze klanten tot de meest gerenommeerde van het land en bieden ze tal van uitdagingen aan. Onze IT-afdeling bestaat uit zeer gemotiveerde en dynamische Business Managers en Recruiters die altijd voor u klaar staan.

We hebben een ALTEN-community gecreëerd. Er worden namelijk het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd, zodat u uw collega's kunt ontmoeten en verbindingen kunt leggen.

Dus solliciteer nu om deel uit te maken van ons vriendelijke team!

 

*** ALTEN BELGIUM is een werkgever die staat voor gelijke kansen. We discrimineren niet en zullen positieve maatregelen nemen om discriminatie tegen te gaan bij tewerkstelling, werving, advertenties voor tewerkstelling, beloning, beëindiging, opwaardering, promoties en andere arbeidsvoorwaarden tegen een werknemer of sollicitant op basis van ras, kleur, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, religie, geloofsbelijdenis, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit of genderexpressie. ***

Details
Publication date 13/01/2021
Location Brussels Capital | Belgium
Category Consultants IT
Recruiter Juul Stalmans
Reference Number AD001720