Java Developer - Medior

The function

Klaar voor de volgende stap? Er zijn nog enkele open spots in onze ALTEN-community voor ervaren java developers!

Als Java-developer programmeer je om software of applicaties van onze klanten te optimaliseren of helemaal opnieuw te ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologieën en frameworks. Jouw missies leiden je doorheen verschillende projecten in veel verschillende sectoren (energie, mobiliteit, medische apparatuur, ...). Een diversiteit van werk zorgt voor uitdagende projecten en een veelvoudigheid van leerkansen!

Je bent verantwoordelijk voor het front-end en back-end development met behulp van Java technologieën en frameworks als Spring, Hibernate, JavaServer Faces (JSF), Spring MVC Framework of Apache. Samen met een team van ontwikkelaars, architecten, testers en ingenieurs ga je uitdagingen aan en werk je samen om oplossingen te vinden.

Jouw missie bestaat ​​uit het verbeteren van huidige functionaliteiten binnen bestaande applicaties, het ontwerpen, ontwikkelen en creëren van softwareoplossingen. Je ondersteunt ook het testbeheer bij het uitvoeren van tests (inclusief bugfixing) en doet een kwaliteitscontrole van de code.

Your profile

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde master of bachelor opleiding in de computerwetenschappen met een sterke ervaring (minimaal 3 jaar) als fullstack java ontwikkelaar in een uitdagende Agile / Scrum omgeving. Jouw kennis en ervaring met JAVA, J2E, JEE, Spring, Hibernate, Springboot, ... helpen je bij het programmeren. Je bent geïnteresseerd in DevOps en software-architectuur en je staat te popelen om jezelf te verbeteren.

Bij ALTEN Belgium kijken we liever naar jouw competenties in plaats van vorige functietitels. Laat ons weten welke skills jij hebt om ons team aan te vullen!

Voor dit project is het een verieiste dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je werkt in een bedrijf waar je in contact komt met collega's van over de hele wereld. We vinden het daarom belangrijk dat je je comfortabel voelt in het Engels.

For this project, it is mandatory to have a native/excellent level of Dutch. You will work in an organization where you will be in touch with colleagues from all around the world so we expect you to be fluent in English.

Persoonlijkheid

Je bent een echte technology-GEEK, je bent gepassioneerd door coderen en leren van nieuwe technologieën en programmeertalen. Je kunt werken in een multiculturele omgeving. Je analyseert situaties en risico's en zoekt proactief naar oplossingen. Binnen verschillende projecten maakt uw expertise het verschil en vooral in time management en omgaan met stressvolle situaties. Je blijft graag leren en helpt je collega's. Je kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

Flexibiliteit en open communicatie vinden we wederzijds belangrijk. We vertrouwen in de positieve mindset van onze consultants en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit hangt samen met de open houding die we verwachten van onze consultants. 

What we offer

  • ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jouw groei centraal staat door de diversiteit aan projecten. Wij zijn van mening dat je als consultant nooit ophoudt met leren, daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.
  • Binnen onze ALTEN Academy bieden wij trainingen aan die aansluiten bij jouw ambities. Ook organiseren onze consultants regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan je kan deelnemen. Wil je misschien zelf met je collega's een kennisavond organiseren?
  • Als na de interviews blijkt dat jij en ALTEN een goede match zijn, bieden wij je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. Wij vinden het belangrijk dat je ook tijd heeft om te ontspannen, daarom geven wij jou 32 vrije dagen. Je hoeft zich geen zorgen te maken over jouw pensioen; dat regelen wij voor jou met een premievrije pensioenregeling.

About the organisation

ALTEN Information Technologies is onderdeel van ALTEN Benelux en gespecialiseerd in consultancy op het gebied van IT, productie, validatie, beheer en engineering. ALTEN is aanwezig in meer dan 29 landen over de hele wereld en biedt de mogelijkheid om naar het buitenland te verhuizen terwijl de kennis wordt verbreed.

Tegenwoordig behoren onze klanten tot de meest gerenommeerde van het land en bieden ze tal van uitdagingen aan. Onze IT-afdeling bestaat uit zeer gemotiveerde en dynamische Business Managers en Recruiters die altijd voor u klaar staan.

We hebben een ALTEN-community gecreëerd. Er worden namelijk het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd, zodat je jouw collega's kunt ontmoeten en verbindingen kunt leggen.

Dus solliciteer nu om deel uit te maken van ons vriendelijke team!

*** ALTEN BELGIUM is een werkgever die staat voor gelijke kansen. We discrimineren niet en zullen positieve maatregelen nemen om discriminatie tegen te gaan bij tewerkstelling, werving, advertenties voor tewerkstelling, beloning, beëindiging, opwaardering, promoties en andere arbeidsvoorwaarden tegen een werknemer of sollicitant op basis van ras, kleur, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, religie, geloofsbelijdenis, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit of genderexpressie. ***

Details
Publication date 13/01/2021
Location Flanders | Belgium
Category Consultants IT
Recruiter Juul Stalmans
Reference Number AD001722