.Net Developer - Medior

The function

Ben je enthousiast voor een nieuwe uitdaging in de mobiliteit sector? Je bent op de juiste pagina beland!

Als .NET Developer binnen ALTEN Belgium draag je bij aan de optimalisatie van het smart city project van onze klant. Dit bekende Belgische bedrijf wil innoveren in de nieuwe generatie van mobiliteit. Jouw ervaring en kennis in .NET-framework helpen je bij het coderingsproces in dit uitdagende project.

Ondersteun de veiligheid en interacties van chauffeurs door deel te nemen aan dit project!

Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten op bestaande en / of nieuwe applicaties. Het vertalen van technische en functionele specificaties naar de programmeertaal maakt deel uit van jouw dagelijkse taken, net zoals het beoordelen van programma's die door andere ontwikkelaars zijn gemaakt.

Bovendien assisteer je eindgebruikers bij het uitvoeren van de acceptatietest en draag je bij aan het opstellen van algemene standaarden en procedures met betrekking tot de algemene toepassing van de ontwikkelfase.

Je zal ook volledig betrokken zijn bij onze ontwikkeling, volgens jouw wensen, jouw vaardigheden en behoeften: het ontwikkelen van een projecten, het geven van trainingen, het coachen van junior consultants ...

Het is aan jou om het te laten gebeuren!

Your profile

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde bachelor of master computerwetenschappen en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in C# programmeren met het .Net framework. Je streeft naar efficiëntie en je weet hoe je uitdagende projecten aanpakt. Jouw kennis en ervaring in de back-end of full-stack ontwikkeling helpen u bij het coderingsproces.

Bij ALTEN Belgium kijken we liever naar jouw competenties in plaats van vorige functietitels. Laat ons weten welke skills jij hebt om ons team aan te vullen!

Voor dit project is het een verieiste dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je werkt in een bedrijf waar je in contact komt met collega's van over de hele wereld. We vinden het daarom belangrijk dat je je comfortabel voelt in het Engels.

For this project, it is mandatory to have a native/excellent level of Dutch. You will work in an organization where you will be in touch with colleagues from all around the world so we expect you to be fluent in English.

Persoonlijkheid

Je bent een echte technology-GEEK, gepassioneerd door coderen, het leren van nieuwe technologieën en programmeertalen. Je kunt leven en werken in een multiculturele omgeving. Je analyseert situaties en risico's, en zoekt proactief naar oplossingen. Binnen verschillende projecten maakt jouw expertise in time- en stressmanagement het verschil. Je blijft vooral graag bijleren en helpt je collega's. Je kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

Flexibiliteit en open communicatie vinden we wederzijds belangrijk. We vertrouwen in de positieve mindset van onze consultants en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit hangt samen met de open houding die verwachten van onze consultants.

Flexibiliteit en open communicatie vinden we wederzijds belangrijk. We vertrouwen in de positieve mindset van onze consultants en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit hangt samen met de open houding die we verwachten van onze consultants.

What we offer

  • ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jouw groei centraal staat door de diversiteit aan projecten. Wij zijn van mening dat je als consultant nooit ophoudt met leren, daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.
  • Binnen onze ALTEN Academy bieden wij trainingen aan die aansluiten bij jouw ambities. Ook organiseren onze consultants regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan je kan deelnemen. Wil je misschien zelf met je collega's een kennisavond organiseren?
  • Als na de interviews blijkt dat jij en ALTEN een goede match zijn, bieden wij je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. Wij vinden het belangrijk dat je ook tijd heeft om te ontspannen, daarom geven wij jou 32 vrije dagen. Je hoeft zich geen zorgen te maken over jouw pensioen; dat regelen wij voor jou met een premievrije pensioenregeling.

About the organisation

ALTEN Information Technologies is onderdeel van ALTEN Benelux en gespecialiseerd in consultancy op het gebied van IT, productie, validatie, beheer en engineering. ALTEN is aanwezig in meer dan 29 landen over de hele wereld en biedt de mogelijkheid om naar het buitenland te verhuizen terwijl de kennis wordt verbreed.

Tegenwoordig behoren onze klanten tot de meest gerenommeerde van het land en bieden ze tal van uitdagingen aan. Onze IT-afdeling bestaat uit zeer gemotiveerde en dynamische Business Managers en Recruiters die altijd voor u klaar staan.

We hebben een ALTEN-community gecreëerd. Er worden namelijk het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd, zodat je jouw collega's kunt ontmoeten en verbindingen kunt leggen.

Dus solliciteer nu om deel uit te maken van ons vriendelijke team!

*** ALTEN BELGIUM is een werkgever die staat voor gelijke kansen. We discrimineren niet en zullen positieve maatregelen nemen om discriminatie tegen te gaan bij tewerkstelling, werving, advertenties voor tewerkstelling, beloning, beëindiging, opwaardering, promoties en andere arbeidsvoorwaarden tegen een werknemer of sollicitant op basis van ras, kleur, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, religie, geloofsbelijdenis, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit of genderexpressie. ***

Details
Publication date 13/01/2021
Location Flanders | Belgium
Category Consultants IT
Recruiter Juul Stalmans
Reference Number AD001723