Junior Talent Acquisition Partner (M/V)

The function

Op zoek naar een spannende uitdaging? Wilt u uw stempel drukken op de technologie van morgen? Geef een boost aan uw carrière en kom bij ons werken!

Wij zijn een belangrijke partner van de beste bedrijven in België. Wij hebben we onze expertise verspreid over het hele land ontwikkeld binnen drie bedrijfsgroepen: Engineering, Enterprise Services & Life Sciences.

Als Talent Acquisition Partner vervult u een sleutelrol binnen de organisatie. Deze functie brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee, aangezien de productiviteit en ontwikkeling van het bedrijf ervan afhangen. Wij zijn op zoek naar de beste talenten van morgen, om de uitdagingen van iedere dag aan te kunnen gaan.

Zoek ons op en wij leggen u alles uit! Als u deze uitdaging durft aan te gaan, blijf dan lezen en ontdek welke prachtkans er voor u is weggelegd!

 

Beschrijving

 

Als Talent Acquisition Parnter bent u o.a. verantwoordelijk voor de recruitmentactiviteiten op het gebied van engineering. U ondersteunt het complete wervingsproces voor onze toekomstige engineers en bewaakt het overzicht over een aantal missies binnen ALTEN BELGIUM.

  • Recruitment: In overleg met de Business Managers legt u vast welke functies waar worden ingezet, om de juiste ondersteuning te kunnen bieden en verzorgt u de functieomschrijvingen. De selectie van kandidaten via vacaturebanken, sociale netwerken en andere recruitmentkanalen vormt een cruciale stap binnen het proces, om te garanderen dat we de beste kandidaten selecteren.  Het eerste contact met de kandidaat is belangrijk. Hierbij vindt telefonisch een voorselectie plaats. Daarna volgt u het complete recruitmentproces van de kandidaten vanaf het inplannen van de gesprekken met Business Managers tot aan het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. U neemt actief deel aan de wekelijkse operationele bijeenkomsten.
  • Binnen de context van interne / externe communicatie zult u ondersteuning verlenen aan de animatie en ontwikkeling van trainingstrajecten; u zult de banen-/vakbeurzen bijwonen en recruitmentevents organiseren.

Your profile

Uw profiel

 

  • Bachelor of Master Business of Human Resources,
  • U kunt bogen op een eerste significante ervaring op het gebied van recruitment,
  • U beschikt over passie op het gebied van recruitment en een perfecte beheersing van sourcing tools, waaronder het zoeken naar kandidaten, vacaturebanken, sociale netwerken ...

Vaardigheden

  • U bent gestructureerd, proactief en diplomatiek, waardoor u sterke relaties binnen het team van uitvoerende medewerkers kunt ontwikkelen
  • U bent actief betrokken bij voorstellen en met name bekwaam in het prioriteit geven aan interne aanvragen
  • U bent vertrouwd met Excel
Details
Publication date 17/02/2021
Location Brussels | Belgium
Category Support team
Recruiter Elisa Nardo
Reference Number AD001785