Business Manager - IT (NL)

ALTEN is de referentie partner van de voornaamste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering, Information Technologies  en Life Sciences. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek de geweldige mogelijkheden hieronder.

The function

▪ RECRUITMENT

Je zal zelf verantwoordelijk zijn om je eigen team van consultants te creëren en goede oplossingen te voorzien voor je klanten. Natuurlijk zal je hiervoor ondersteund worden door ons team van recruiters, waar je dagelijks mee samenwerkt. Je zal samen met hen de prioriteiten overlopen en de vaste waardes bepalen. Jij beslist uiteindelijk onder welke voorwaarden en met wie een nieuwe samenwerking zal opgestart worden.

 

▪ BUSINESS

Als Business Manager zal je direct werken met onze huidige klanten maar zal je ook je je focussen op nieuwe opportuniteiten/klanten. Je bent een promotor van onze IT diensten en kan deze steeds aan potentiële nieuwe klanten uitleggen. Je bouwt duurzame contacten op en breidt je netwerk uit. Je onderhandelt tarieven en contracten en werkt hierbij vlot samen met onze ondersteunende diensten.

 

▪ MANAGEMENT

Je zal verantwoordelijk zijn voor de opvolging, evaluatie, ontwikkeling en het carrièrepad van je eigen team van consultants. Je bent hun aanspreekpunt en kan snel inspelen op hun behoeftes en antwoord bieden op hun vragen. De voorgestelde evolutie moet objectief zijn en in lijn liggen de marktwaarden, rekening houdend met de impact hiervan op de balans en resultatenrekening.

Your profile

▪ Master diploma in Computer Sciences, een wetenschappelijk technische richting of in management/business

▪ Tweetalig (Nederlands/Engels)

▪ Gedreven door resultaat, focus en snelheid

▪ Communicatief en organisatorisch zeer sterk

▪ Stressbestendig

Details
Publication date 19/10/2021
Location Belgium
Category Managers
Recruiter Théo TOUSSAINT
Reference Number AD001829