Software Engineer/NL

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Ben jij een Junior Software Engineer die interesse heeft in de Smart City van nu? In dit innovatieve project zal je samenwerken in een team met ongeveer 10 collega's. Je taken varieren tussen Development Engineering, Project Engineering, Programmeren, Technische assistentie en Documenteren. 

 

Je zal bouwen aan de toekomst en we bieden ruimte om jezelf te ontwikkelen in je loopbaan! 

Requirements

Ben jij/heb jij:

- 1 tot 3 jaar ervaring 

- Kennis van zowel Embedded Soft- als Hardware

- Ervaring met C# en C++ (Linus is een plus!)

- Ervaring met de Drag&drop method

- Flexibel

- Hands-on mindset

- Je rijbewijs

- Nederlands-talig 

- Comfortabel in het Engels (Frans is een plus!)?

 

We kijken er naar uit om je te leren kennen!

 

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Détails
Localisation Flanders | Belgium
Catégorie Consultants
Contact Juul Stalmans
Référence AD001596