Publicatie: Life Sciences (De Standaard)

25/03/2020

Op 25 maart jl. is de special van De Standaard over Life Sciences gepubliceerd. In deze bijlage staat de Life Sciences industrie van België (Vlaanderen specifiek) centraal. “De toekomst van Life Sciences ziet er zeer rooskleurig uit in België” De Belgische biotech en life sciences doen het goed. De prognoses van nieuwe aanwervingen in de sector zijn dan ook hoog en de roep naar hoogopgeleid personeel is luider dan ooit. Daarnaastzetten de bedrijven, de kennisinstellingen en ziekenhuizen volop in op nieuwe technologieën.

ALTEN België is een vooraanstaande speler in Life Sciences mag in deze special uiteraard niet ontbreken. Voor lifesciencesprojecten is ondersteuning van een globale speler altijd een goed idee. ALTEN levert de hoogopgeleide profielen die hiervoor nodig zijn. Vincent Dumon, divisiemanager Life Sciences en An-Sofie Vandersmissen, verantwoordelijke voor Life Sciences Vlaanderen, lichten toe (zie foto of volg deze link).

Wilt u de gehele Life Sciences special van De Standaard lezen? Klik dan op deze link.

Wilt u werken in Life Sciences? Check dan onze vacatures of stuur een mail!

Interview De Standaard

 

Share

Dit vind je misschien ook leuk