Sofie's testimonial - ALTEN Belgium

Sofie’s testimonial

Sofie, Consultant van onze Life Sciences divisie, deelt haar kennis door het geven van trainingen. Ze spreekt over hoe ALTEN de ontwikkeling van vaardigheden belangrijk vindt.

“Als net afgestudeerde wist ik niet precies welke functies er allemaal op de markt waren. Wat ik wel wist is dat ik een gevarieerde en uitdagende job wou, waarbij ik een beeld kon scheppen van de verschillende functies en klanten. Werken als consultant is hiervoor ideaal. ALTEN voelde vanaf bij het begin zeer goed aan, er was vertrouwen en ik voelde mij op mijn gemak. Iedereen was er super vriendelijk en je merkte direct dat er een open losse sfeer aanwezig is in het bedrijf. Tijdens de gesprekken lag er ook al een projectvoorstel klaar, ALTEN weet van aanpakken! Ook zijn de projecten van langere duur (minstens één jaar), dit geeft je de tijd om de klant te leren kennen, maar ook om voldoende diepgang te hebben in een bepaalde functie.

ALTEN is daarnaast ook flexibel, zeker wat betreft trainigen. Iedereen wil zich blijven ontwikkelen en trainingen volgen is dan ook een must. Ze staan altijd klaar om nieuwe trainingen op te nemen in hun aanbod, of geven je de kans om deze trainingen extern te volgen. Ook krijg ik de kans om anderen iets aan te leren door het geven van trainingen bij ALTEN aan nieuwe collega’s. Dit zorgt ervoor dat ik mij van beide kanten kan ontwikkelen.

Het aanbieden van trainingen maakt ook deel uit van mijn huidige project bij een toonaangevend farmaceutisch bedrijf dat innoveert en medicijnen produceert. Ik ben bezig met de implementatie van een nieuw Change Control systeem vanwege de splitsing tussen twee divisies. Het leren kennen van het programma, het ontdekken van de verschillende mogelijkheden en het overdragen van die kennis aan de medewerkers was de belangrijkste taak tijdens mijn project. Nu zorg ik vooral voor de medewerkers en zie ik waar het proces verder geoptimaliseerd kan worden.

Kortom, ik ben heel tevreden met mijn huidige functie én van ALTEN. “

Sofie.