Emma's testimonial - ALTEN Belgium

Emma’s testimonial

,

“Na mijn eerste interview voelde ik meteen een sterke band met de mensen die daar werken”, zegt Emma, consultant bij onze divisie Life Sciences. Bij ALTEN Belgium stellen we de menselijke relaties centraal en daarom geniet Emma van haar werkomgeving.

“Na mijn afstuderen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn professionele leven. Als flexibel persoon en op zoek naar een baan die me verschillende aspecten van de life sciences zou laten ervaren, stuitte ik op consultancy.

Vrienden van mij hadden een aantal geweldige ervaringen met ALTEN en na mijn eerste gesprek voelde ik meteen een sterke band met de mensen die daar werken. Als pas afgestudeerde was ik me niet bewust van wat life sciences te bieden had. Daarom vond ik de ALTEN-masterclass een groot voordeel. Zo kon ik me een duidelijk beeld vormen van wat er in een farmaceutisch bedrijf gebeurt.

Ik vond het erg prettig dat ALTEN rekening hield met mijn persoonlijkheid en voorkeuren om een geschikt project voor mij te vinden. Door de frequente feedback en controles heb ik het gevoel dat ALTEN me echt iets kan schelen. Dit alles maakt me trots om deel uit te maken van hun team.”

Emma

Ben je ook geïnteresseerd in een carrière bij ALTEN? Bekijk dan onze vacatures of ons masterclass programma.