Lisa's testimonial [Life Sciences] - ALTEN Belgium

Lisa’s testimonial [Life Sciences]

working-sciences-testimonial

Ontdek ALTEN Belgium vanuit het standpunt van Lisa, onze collega die al twee jaar voor de divisie Life Sciences werkt. Via deze getuigenis vertelt ze ons hoe ons team investeert en luistert naar onze consultants en waarom ze geniet van haar project.

“Ik was overtuigd door een vriendin die al bij ALTEN werkte om een gesprek te voeren. Vanaf de eerste ontmoeting met het bedrijf en de mensen die ik toen sprak, voelde ik dat ALTEN een bedrijf was dat zeer toegewijd is aan zijn medewerkers en luistert naar zijn consultants.

De energie die in elke consultant is geïnvesteerd, is heel tastbaar. Tijdens de follow-up waarin zowel positieve als negatieve projectgerelateerde zaken worden besproken, wordt daadwerkelijk geluisterd naar de wensen van de consultant. Ook de mogelijkheden om deel te nemen aan sportevenementen, zoals de Spartacus Thor race, vind ik fantastisch. Dit zorgt er ook voor dat ik, ook al ben ik (vooralsnog) de enige consultant bij de opdrachtgever, toch contact kan houden met mijn collega’s van ALTEN.

Wat ik ook leuk vind aan ALTEN is de vrijblijvende mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als consultant met behulp van trainingen. Vooral het aspect van het luisteren naar elkaar en het gewaardeerd worden door de leidinggevende en vice versa.

Als eerste voor ALTEN ben ik een medisch-technisch bedrijf gestart dat in vitro diagnostische testkits samenstelt, gevestigd in Zwijnaarde.  . Als projectingenieur ben ik verantwoordelijk voor de selectie, validatie en inbedrijfstelling van allerlei apparatuur. Het leuke aan het project is dat het er elke dag anders uitziet en dat er veel variatie is in mijn werk. Ook het familiegevoel dat hier sterk aanwezig is, vind ik erg prettig!

Lisa

Ben je ook geïnteresseerd in een carrière bij ALTEN in onze Life Sciences divisie? Maak dan contact met onze recruiters op recruitment@alten.be. Of bekijk onze vacatures.