Trends Gazelles 2021: benoemde ALTEN België

10/12/2020

ALTEN Belgium is opnieuw genomineerd voor de titel van Trends Gazelle 2021 in de categorie grote bedrijven in Brussel!

De selectie is gebaseerd op de absolute en relatieve groei van de toegevoegde waarde, het aantal werknemers en de kasstroom van de onderneming. In 2020 behaalde ALTEN Belgium de hoogste positie in de categorie “Business en IT Consulting” (zie ons artikel).

De resultaten worden op 24 januari bekend gemaakt!

Trends Gazelle wordt u op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow. De methodologie is de volgende:
Op basis van een kwantitatieve analyse van de Trends Top onderscheiden we 3 categorieën van bedrijven: “kleine bedrijven” (met een toegevoegde waarde minder dan 1 mio euro), “middelgrote bedrijven” (met een toegevoegde waarde van 1 tot 5 mio euro) en, “grote bedrijven” (met een toegevoegde waarde van meer dan 5 mio euro).

Vervolgens toetsen we hun balansen van de 5 voorbije boekjaren aan 3 criteria en maken een ranking van de groei-evolutie (in absolute en procentuele cijfers): groei in toegevoegde waarde, groei in personeelsbestand, groei in cashflow.

De bedrijven moeten minstens 10 arbeidsplaatsen hebben gecreëerd sinds de oprichting.

Ten slotte toetst de redactie van Trends nog af of de bedrijven een voldoende operationele onafhankelijkheid aan de dag kunnen leggen.

Voor meer informatie, bezoek de website van Trends Gazelle

 

Share

Dit vind je misschien ook leuk