Account Manager Life Sciences Sector

The function

Als snelst groeiende business unit binnen ALTEN Belgium, zijn wij binnen ons team op zoek naar een extra Account Manager. Omwille van het hoge potentieel binnen de Life Sciences Sector zoeken we iemand om onze huidige groei te kunnen verderzetten. 


ALTEN Belgium maakt deel uit van de ALTEN Group, marktleider in de consultancy, wat enorm veel voordelen geeft. Niet alleen kan je genieten van de juiste ondersteuning en ervaring binnen onze groep, maar kan je door dit netwerk ook op zowel technisch als commercieel vlak op het hoogste niveau meespelen.

 

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Wil je je eigen team uitbouwen en mee de strategie van ALTEN bepalen? Lees dan snel verder!

 

JOUW ROL

 

Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. In samenwerking met ons team van consultants zal je ons uitgebreid klantenportfolio leren kennen. Als account manager is het jouw hoofdactiviteit om ons klantenportfolio verder uit te breiden via je commerciële flair en door business development activiteiten.
RECRUITMENT
Je zal zelf verantwoordelijk zijn om je eigen team van consultants te creëeren en goede oplossingen te voorzien voor je klanten. Natuurlijk zal je hiervoor ondersteund worden door ons team van recruiters, waar je dagelijks mee samenwerkt. Je zal samen met hen de prioriteiten overlopen en de vaste waardes bepalen. Jij beslist uiteindelijk onder welke voorwaarden en met wie een nieuwe samenwerking zal opgestart worden.
BUSINESS
Als Account Manager zal je niet direct werken met onze huidige klanten maar zal je je meer focussen op nieuwe opportuniteiten/klanten. Je bent een promotor van onze diensten en kan deze steeds aan potentiële nieuwe klanten uitleggen. Je bouwt duurzame contacten op en breidt je netwerk uit. Je onderhandelt tarieven en contracten en werkt hierbij vlot samen met onze ondersteunende diensten.
MANAGEMENT
Je zal verantwoordelijk zijn voor de opvolging, evaluatie, ontwikkeling en het carrièrepad van je eigen team van consultants. Je bent hun aanspreekpunt en kan snel inspelen op hun behoeftes en antwoord bieden op hun vragen. De voorgestelde evolutie moet objectief zijn en in lijn liggen de marktwaarden, rekening houdend met de impact hiervan op de balans en resultatenrekening.

Your profile

JOUW PROFIEL

 

 • 2-5 jaar ervaring in Life Sciences sector
 • Master diploma in een wetenschappelijk technische richting of in management/business
 • Tweetalig (Nederlands/Engels)
 • Gedreven door resultaat, focus en snelheid
 • Communicatief en organisatorisch zeer sterk
 • Stressbestendig

ONS AANBOD

 

 • Sterke groeimogelijkheden afhankelijk van je resultaten
 • Salaris met extra legale voordelen (wagen, DKV, maaltijdcheques,...) en een variabel loon gebaseerd op jouw prestaties
 • Divers en boeiend takenpakket
 • Verantwoordelijkheden
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling van eigen business unit
Details
Activated at 22/07/2020
Locaties Brussels - Antwerp | Belgium
Categorie Managers
Contact Elisa Nardo
Referenties AD001543