Junior Consultant Life Sciences

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Ben jij altijd al geïnteresseerd in consultancy? Consulting zorgt voor een boost in uw carrière. Werken als consultant biedt je een groeipad wat veel steiler is dan werken voor één vast bedrijf. Je doet enorm veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, tijdens heel verschillende opdrachten en bovendien in verschillende omgevingen en culturen. Binnen ons Life Sciences departement hebben we diverse opportuniteiten in de volgende sectoren: Farmaceutische industrie, Biotechnologie en Medical Devices.

Requirements

Alten zoekt potentiële werknemers die afgestudeerd zijn aan de universiteit met een Master en/of PhD in de afstudeerrichtingen: Industrieel ingenieur, Chemie, Bio-ingenieur, Burgerlijk ingenieur, (Industrie)apotheker, Biomedische wetenschappen of een gelijkwaardige wetenschappelijke studie.

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 22/01/2020
Locaties Flanders
Categorie Consultants
Contact Abdellatif Boulajhaf
Referenties AD001581