Supplier Quality Assurance consulant (M/V)

ALTEN is de referentie partner van de beste bedrijven in België. Door ons te verspreiden over Vlaanderen en Wallonië hebben we onze expertise ontwikkeld in drie bedrijfstakken: Engineering Technology, Information Systems & Telco en Life Sciences. Sinds het begin blijven we jaar na jaar groeien en zo streven we om in 2019 uit te breiden naar een team van 1000 consultants. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder en ontdek je geweldige mogelijkheden hieronder.

Tasks

Als SQA consultant ben je verantwoordelijk om:

  • Je onderhoudt contacten met de leveranciers met betrekking tot kwaliteit- en technisch ondersteunende informatie bij de leveranciers en je volgt correctieve en preventieve acties op die gerelateerd zijn aan afwijkingen of audits/screenings.
  • Je voert de screening/leveranciersevaluatie van grondstoffen en/of verpakkingscomponenten uit en volgt deze op. Bovendien coordineer je mee de statusmeetings met betrekking tot de toegekende productgroep.
  • Je volgt de evaluatie van klachten en/of afwijkingen gemeld door inkomende inspectie, labo en productie nauwgezet op.
  • Je stelt de kwaliteitsplannen van SQA groep op en neemt steeds in acht. Het opstellen en up-to-date houden van de Quality Agreements en tekeningen zijn jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast volg je de leveranciers op en evalueert de kwaliteitstatus ervan.
  • Je zorgt ervoor dat je leveranciers de juiste acties nemen om de processen onder controle te houden om een goede en constante kwaliteit van de geleverde goederen te kunnen garanderen.
  • Je coördineert tevens periodieke statusmeetings met betrekking tot de opgevolgde projecten of kwaliteitsstatus van jouw toegekende leveranciers.
  • Je levert een actieve bijdrage tot het ISO 14001 kwaliteitssysteem.

Requirements

Alten zoekt potentiële werknemers die afgestudeerd zijn aan de universiteit met een Master en/of PhD in de afstudeerrichtingen: Industrieel ingenieur, Chemie, Bio-ingenieur, Burgerlijk ingenieur, (Industrie)apotheker, Biomedische wetenschappen of een gelijkwaardige wetenschappelijke studie met een eerste werkervaring.

Waarom Alten?

 

Bij ALTEN geloven we in samen groeien:

  • Het menselijk aspect is onze prioriteit; we ontwikkelen onszelf door de carrières van onze consultants te ondersteunen door persoonlijke opvolging en management van dichtbij.
  • Onze interne training programma’s, de ALTEN Academy, biedt ons gecertificeerde opleidingen en tools om je dorst naar kennis te lessen.
  • Als innoverende grensverleggers geven we je de kans om te werken met vooruitstrevende bedrijven, met de meest recente technologieën en daarnaast bieden we ook nog een mooi salaris pakket.

 

Benk je klaar om je carrière naar een nieuw level te heisen door je aan te sluiten bij een innovatieve en dynamische gemeenschap? Solliciteer nu!

Details
Activated at 19/03/2020
Locaties Flanders
Categorie Consultants
Contact Abdellatif Boulajhaf
Referenties AD001603