career-development-alten

Loopbaanontwikkeling

Bij ALTEN vinden we het belangrijk dat onze medewerkers kunnen doorgroeien. We bieden ze daarom nieuwe kansen, een groot aanbod aan uitdagende projecten, trainingen en de mogelijkheid in een ander land verder te groeien in hun carrière bij ALTEN.

AFDELING TALENTONTWIKKELING

In een wereld waar kennis macht is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kennis up-to-date blijft. Bij ALTEN België hebben we dit proces makkelijker gemaakt middels een afdeling die zich volledig toelegt op de loopbaanontwikkeling van onze consultants.

De missie

Deze afdeling heeft drie hoofddoelen: het volgen van de ontwikkeling van onze consultants, ze de nodige training geven om hun vaardigheden te ontwikkelen, en te zorgen dat ze tevreden zijn met wat ALTEN hen biedt.

De afdeling Talentontwikkeling streeft ook naar een positieve werkplek waar medewerkers vrij zijn om hun ideeën te uiten en worden aangemoedigd om hun doelen te bereiken. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat medewerkers voor hun prestaties worden beloond.

Binnen deze afdeling legt één persoon zich speciaal toe op het vinden van de beste trainingen die voldoen aan de verwachtingen van onze consultants. Het belangrijkste doel van deze trainingen is dat consultants hun vaardigheden ontwikkelen, zodat ze binnen hun project kunnen groeien. De ontwikkeling van hun competenties stelt ze ook in staat op grotere schaal te werken aan taken en projecten met meer verantwoordelijkheden.

Groei verder bij ALTEN

Nieuwe kansenKijk hier voor meer informatie

Bij Alten kun je profiteren van de groei van de Groep en snel meer verantwoordelijkheden krijgen. Elk nieuw project biedt een kans om een andere industriële omgeving of sector te ontdekken, en je zo nieuwe technologieën en methodologieën eigen te maken. De Groep heeft processen ontwikkeld voor de identificatie van vaardigheden. Hiermee kunnen we voor jouw ambities een passend project van Alten vinden, en kijken daarbij naar je wensen op het gebied van techniek, sector en locatie.

 

Internationale mobiliteitKijk hier voor meer informatie

De grootte van de Groep en het beleid voor loopbaanontwikkeling openen veel kansen om je loopbaan verder te ontwikkelen in een ander land. Dit biedt je de kans om door te groeien binnen onze 3 vakgebieden, projectmanagement en bedrijfsbeheer. Op alle niveaus, voor alle functies en in alle landen zijn er mogelijkheden voor mobiliteit.

TrainingKijk hier voor meer informatie

Bij ALTEN willen we graag dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen in hun competenties. Voor dit doel hebben we de Academy opgericht, die zich toelegt op het ontwikkelen van hun harde en zachte vaardigheden. We bieden een groot aantal trainingen aan zodat er voor elke medewerkers iets geschikts is op het gebied van de ontwikkeling van vaardigheden, maar ook wat betreft projecten. Meer competenties betekent ook meer kansen op het gebied van functies, verantwoordelijkheden en projecten. We bieden ongeveer 70 trainingen per maand aan. De trainingen worden gegeven door externe opleidingsinstituten, maar ook door enkele van onze ervaren consultants die hun kennis en ervaring delen.

Onze accreditaties

Onze trainers

Onze trainers behoren tot de beste van de ALTEN-consultants die actief in het veld werken en graag hun jarenlange praktische expertise en ervaring willen overdragen.