Digitaal - ALTEN Belgium

Digitaal

Technologie verandert de wereld

Digitale transformatie is overal rondom ons aan de gang. IT-systemen gaan in sneltempo naar de cloud. Mobiele oplossingen zijn de norm geworden, sociale media onmisbaar. Technologische veranderingen hebben een grote impact op alle sectoren, net zoals de industriële revolutie jaren geleden.

De veranderingen gebeuren snel en blijven komen. ALTEN helpt u om hier controle over te krijgen en die te behouden. In plaats van in de greep te zijn van de digitale transformatie, helpen wij u om er om greep op te krijgen. Hoe? Door inzicht in de technologie. Maar inzicht in die technologie alleen volstaat niet. We houden ook rekening met de bedrijfsprocessen, de bedrijfscultuur, het leiderschap enz. En dat is waarom we hier zo goed in zijn.

Ons aanbod

.NET & Java Consultancy

Microsoft-producten nemen een belangrijke plaats in bij ALTEN. Op de Belgische markt wordt er namelijk veel gebruikgemaakt van de producten en diensten van Microsoft.

Onze consultants kennen de voordelen en mogelijkheden van Microsoft en de nieuwste technologieën als geen ander.

Applicatieontwikkeling

We werken met talloze ondernemingen, die allemaal verschillende behoeften en uitdagingen hebben. Bijvoorbeeld: onze organisatie heeft behoefte aan een nieuw CRM-systeem, welke mogelijkheden bestaan er voor de uitwisseling van informatie tussen interne medewerkers? Bestaat daar een mobiele app voor? Kan ik mijn huidige website aan ons intranet koppelen? Kan ik ons HR systeem in de cloud ontgrendelen? Indien ja, hoe?

Digital stappenplan

Digitale transformatie is het nieuwe toverwoord. Het gebeurt op alle markten. Bedrijven die op deze transformatie inspelen en nieuwe technieken gebruiken om de concurrentie voor te blijven, floreren.

Bedrijven die dat niet doen, verliezen op lange termijn hun marktaandeel. Dan stelt zich de vraag: hoe gaat u met deze transformatie om?

Vacatures

Hebt u een passie voor innovatie, technische IT-systemen en houdt u ervan om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technologieën? Ontwikkelt u graag passende oplossingen voor de uitdagingen van backend, frontend en integratie op basis van Java en opensourcetechnologie?

Dan is een job bij ALTEN echt iets voor u! Als consultant komt u terecht in verschillende omgevingen en werkt u met de nieuwste technieken. Dit is de ideale kans om uw (technische) kennis te gebruiken en uit te diepen.  Solliciteer nu!