ALTEN België & Luxemburg: stimuleren van innovatie

Met een jaarlijkse investering van meer dan $ 8 miljard in R&D in België en Luxemburg, is dit één van de hoogste percentages per hoofd van de bevolking in Europa.

Een centrale locatie die de communicatie vergemakkelijkt en van België en Luxemburg sleutellanden maakt voor sectoren zoals olie & gas alsook gezondheid. De excellentie van de academische instellingen biedt ook voordelen aan de hooggekwalificeerde ingenieurs in de hele technologiesector.

ALTEN België heeft kantoren over het hele grondgebied: Vlaanderen en Brussel en past zich aan aan de Frans-, Nederlands- en Engelstalige omgeving. Ons kantoor  in Luxemburg draagt ook bij aan een sterkere aanwezigheid van ALTEN in heel Europa,
Tenslotte beschikt ALTEN over een gerenommeerde expertise in de drie business lines van de Groep (Engineering Technology, Life Sciences en Information Systems) zodat we actief kunnen optreden in alle business sectoren.


Key Figures

69 M€

Lokale omzet in 2021

800

Medewerkers

3

Kantoren

Certificaten

ISTQB Platina partner 2021
ISO9001:2015 De standaard voor kwaliteitsmanagement


Werken bij

ALTEN België is altijd op zoek naar nieuwe Franstalige, Nederlandstalige en Engelstalige kandidaten. We komen graag in contact met kandidaten met uiteenlopende achtergronden, aangezien ALTEN diverse vacatures heeft die zowel op locatie bij onze opdrachtgevers als binnen onze technische divisies worden uitgevoerd. Ook heeft ALTEN uitdagende interne vacatures, als Business Manager, op onze administratie, HR-afdeling enzovoort.).. Aarzel niet om uw open sollicitatie te sturen naar apply@alten.be
Zoek vacature
42 vacatures

Events

Ben je nieuwsgierig wat ALTEN te bieden heeft en wil je ons ontmoeten? Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, op zoek naar een eerste job of een stage om je opleiding succesvol af te sluiten? Dit zijn allemaal goede redenen om ons te ontmoeten! Hieronder vind je alle campus aanwervingsdagen en jobfairs waaraan wij deelnemen.

Social wall


Onze kantoren

ALTEN Belgium is een toonaangevend bedrijf in Technology Consulting en Engineering. Onze klanten zijn toonaangevende technisch georiënteerde bedrijven uit alle bedrijfssectoren over heel België. ALTEN Belgium kan vandaag solide referenties voorleggen en heeft echte ervaring met de ontwikkeling en productie van enkele van de meest geavanceerde, accurate en diverse projecten in het land. Sinds april 2018 hebben we ook een nieuw kantoor in de stad Luxemburg.

Contact Us

Mandatory fields *

In compliance with the European General Data Protection Regulation (GDPR), ALTEN is employing the processing of personal data. For further details, please consult the ALTEN privacy policy by clicking here.

Berchemstadionstraat 72
2600 Antwerpen

View on Google Maps
Luxemburg

20, rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxembourg

View on Google Maps
+352 26 49 34 40
Antwerpen

Berchemstadionstraat 72
2600 Antwerpen

View on Google Maps
+32 (0) 2 712 96 50
Brussel

Chaussée de Charleroi 112
1060 Brussels

View on Google Maps
+32 (0) 2 774 88 11
Are you ready for the ALTEN international challenge?Post a resume