Stageprogramma

De voornaamste troef van ALTEN ligt in de kwaliteit van de ingenieurs die we aanwerven. Het ontwikkelen van ons menselijk kapitaal is een absolute prioriteit voor ons! Daarom investeren we in de ingenieurs van morgen door jonge talenten aan te werven en te laten deelnemen aan ons stageprogramma.

ALTEN Belgium wil bijdragen tot het succes van ingenieurstudenten door verschillende laatstejaars een stage aan te bieden die kan leiden tot een permanente aanwerving (CBP of VIE). Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen en referenties te krijgen in internationale toonaangevende bedrijven en om te werken in een jonge en dynamische omgeving.

Als u deel wilt uitmaken van een van de grootste community’s voor ingenieurs in Europa, stuur uw cv dan naar careerbooster@alten.be of bezoek onze pagina met jobaanbiedingen op http://www.alten.be/work-at-alten/jobs-opening

Waarom werken bij ALTEN Belgium?

Als u werkt bij ALTEN Belgium kunt u er zeker van zijn dat u deelneemt aan de meest uitdagende technologische projecten in innovatieve domeinen. Door bij ons te werken, maakt u ook van de gelegenheid gebruik om uw carrière op te bouwen door uw netwerk, competenties en technische vaardigheden te ontwikkelen.

We pushen onze consultants om hun vaardigheden en competenties te verbreden dankzij onze community: u zult profiteren van onze Knowledge Sharing Sessions (waarbij een expert in een specifiek domein zijn kennis deelt met de rest van de consultants) en onze verschillende opleidingen.

Werken bij ALTEN helpt u ook om een carrière van internationale allure op te bouwen door de mobiliteit die de groep te bieden heeft.

Een kort woordje van Mickael Moemersheim, Managing Director bij ALTEN Belgium:

“We hebben een professionele volwassenheid bereikt op de markt van engineering waardoor we kunnen investeren in de toekomst. Vandaag hebben we beslist om onze investeringen te richten op jonge talenten, met name studenten.

Onze uitgebreide kennis van en sterke ervaring in de markt, maken het ons mogelijk om hen echt te coachen tijdens het stageprogramma. Onze stagiairs worden begeleid door een van onze Business Managers en een van onze expert-consultants in hun domein om zeker te zijn dat ze de meest complete opleiding krijgen en klaar zijn om op het einde van de stage ons team te vervoegen.”