Masterclass

Wat is een Master Class?

De Masterclass is een programma met een uniek concept waarmee zojuist afgestudeerden specifieke competenties en professionele ervaring kunnen verwerven. Deelnemers volgen een training en een stageperiode aangeboden door ALTEN en een van onze klanten.

Wie ?

Masterclass is het beste programma voor u als aan de volgende criteria voldoet:

  • U bent een jong afgestudeerde en op zoek naar een eerste professionele ervaring
  • U hebt al een eerste ervaring achter de rug en u wilt zich specialiseren in een nieuw vakgebied.

Met de steun van de masterclass voelt u zich zeker om van uw eerste project een succes te maken.

 

Hoe ?

Bij ALTEN streven we ernaar om de beste kwaliteit opleidingen te bieden aan onze studenten. Daarom worden er nooit meer dan 6 of 12 studenten per cursus ingeschreven en wordt de cursus geleid door onze senior consultants, experts in hun domeinen. Na het volgen van een intensieve opleiding in ons kantoor, bieden we u een stage bij een van onze opdrachtgevers in uw domein.

“Deze weken waren zeer intensief, interessant en vernieuwend. Mijn ervaring met deze Masterclass was overweldigend maar goed omdat ik veel nieuwe dingen op een korte tijd heb geleerd.” Lise S.

Onderwerpen

We organiseren een Masterclass rond verschillende onderwerpen zodat onze consultants hun vaardigheden in hun specifiek vakgebied kunnen ontwikkelen:

 

“Toen ik afstudeerde, was ik niet 100% zeker waarheen ik mijn carrière zag evolueren. Maar nu we twee jaar later zijn, weet ik dat ik de juiste beslissing genomen heb door de Masterclass rond validatie en compliance te volgen.” Dimitri A.

Deelnemen aan onze Masterclasses


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: recruitment@alten.be